Usługi Airbnb

Kucharze w: Seminole

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Prywatna kolacja przygotowana przez szefa kuchni Macka.

Tworzę wyjątkowe doznania kulinarne, łącząc francuskie, nigeryjskie i azjatyckie smaki.

Trzydaniowa kolacja od Jasmine

Jestem kulinarnym ekspertem i uważam, że jedzenie powinno sprawiać, że czujesz się równie dobrze, jak smakuje.

Globalne smaki z Alejandro

Pasjonuję się kulinarnymi innowacjami i inspirują mnie lokalne i sezonowe składniki.

Kreatywna kuchnia świata z Jasonem

Tworzę dania z różnych stylów kulinarnych, od koreańskiego fusion po klasykę z południa.

Fusion Teksasu i Nowego Orleanu przygotowane przez Chefs United

Połączenie teksańskiego stylu z nowoorleańskim smakiem i pikantnością.

Wysokie menu autorstwa Elizabeth

Przygotowuję wykwintne dania z produktów lokalnych rolników. Świeże produkty prosto z gospodarstwa.

Japońskie i śródziemnomorskie dania w Cinnamon

Tworzę pyszne, pożywne posiłki dostosowane do wyjątkowych smaków.

Nowoczesny ogień Teksasu od szefa kuchni Van Dorna

Wykształcenie w Leiths School of Food and Wine, szef kuchni w Hill Country Catering.

Hawajska kuchnia regionalna z Juanem

W mojej kuchni wykorzystuję świeże, lokalne składniki i dziczyznę.

Posiłki inspirowane kuchnią kreolską przygotowane przez Christinę

Tworzę niezapomniane kreolskie menu, używając świeżych, lokalnych składników.

Smaki Włoch z Valeriano

Przygotowuję autentyczne włoskie dania z nowoczesnym akcentem, używając sezonowych składników.

Z polaniny na stół – kolacja w Hill Country przygotowana przez szefa kuchni Marvina

Ciesz się kameralnymi, serdecznymi posiłkami przy użyciu świeżych, lokalnych składników w Texas Hill Country.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej