
Usługi Airbnb
Kucharze w: Santa Cruz de Tenerife
Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.
Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Santa Cruz de Tenerife

Kucharz
Santa Cruz de Tenerife
Food Rebel by Eros
16 lat doświadczenia stworzyłem markę, która podróżowała po Europie, w tym po Francji, Włoszech i Luksemburgu. Zostałam przeszkolona w Madrycie i Marsylii z szefami kuchni takimi jak Albert Adriá, Oriol i Jamie Oliver. Jestem finalistą kilku turniejów i mistrzostw z wyborem kuchni hiszpańskiej.

Kucharz
Modern Izakaya dining by Marx
8 lat doświadczenia Pochodząc z Filipin, zacząłem od multimediów, zanim znalazłem swoją pasję: gotowanie. Trenowałem na Uniwersytecie Lyceum na Filipinach, koncentrując się na kuchni azjatyckiej. Ulepszyłam swoje umiejętności, przygotowując wielodaniowe posiłki w nowoczesnej scenerii izakaya.

Kucharz
Prywatna kolacja śródziemnomorska przygotowana przez szefa kuchni Roberto
30 lat doświadczenia Tworzę globalne kulinarne chwile na urodziny, rekolekcje i spotkania rodzinne. Rozpocząłem kulinarną podróż w wieku 18 lat i zdobyłem praktyczne doświadczenie w jadłodajniach na całym świecie. Oferuję kameralną kolację, podczas której goście są świadkami procesu kulinarnego.

Kucharz
Author Modern Kitchen, with Traditional Soul
20 lat doświadczenia zaczęłam gotować we Włoszech w wieku 17 lat i nauczyłam się prawdziwego znaczenia bycia szefem kuchni w Paryżu. Trenowałem praktyczne doświadczenie we Włoszech, Paryżu i na Teneryfie. Pracuję w całej Europie, ucząc się tradycji i innowacji we Włoszech, Francji i Hiszpanii.

Kucharz
Street-level haute cuisine
20 lat doświadczenia stworzyłem kulinarną tożsamość, pracując w kuchniach z gwiazdkami Michelina ze słynnymi szefami kuchni. Trenowałem pod okiem szefów kuchni takich jak Albert Adrià, Elkano i Jamie Oliver. Pracowałam w 1, 2 i 3 kuchniach z gwiazdkami Michelina z renomowanymi szefami kuchni.
Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki
Lokalni specjaliści
Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu
Usługi dobrane pod kątem jakości
Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego
Doskonała reputacja
Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej