Przejdź do treści
Cały apartament
Grand Central Apartments (Peymans)
Grand Central Apartments (Peymans)
6 gości
2 sypialnie
5 Łóżek
2,5 łazienki
6 gości
2 sypialnie
5 Łóżek
2,5 łazienki

Naciśnij klawisz strzałki w dół, by wybrać datę w kalendarzu. Naciśnij klawisz znaku zapytania, by zobaczyć skróty klawiszowe do zmiany dat.

Przyjazd

Naciśnij klawisz strzałki w dół, by wybrać datę w kalendarzu. Naciśnij klawisz znaku zapytania, by zobaczyć skróty klawiszowe do zmiany dat.

Wyjazd
Płatność nie zostanie jeszcze naliczona

Each luxury apartment consists of 2 en-suite bedrooms and sleeps a maximum of 6 people. Each bedroom offers twin or double beds and there is a pull-out sofa bed in the living areas.

Udogodnienia
Winda
Darmowe miejsce parkingowe
Przyjazne dla dzieci
Kuchnia
Konfiguracja miejsc do spania
Sypialnia 1
2 pojedyncze łóżka
Sypialnia 2
2 pojedyncze łóżka
Wspólna przestrzeń
1 sofa
Regulamin Domu
Zakaz palenia
Nieodpowiednie dla zwierząt
Zakaz organizowania imprez
Zameldowanie między 15:00 - 23:00
Wyjazd przed 11:00
Anulowania
Ułatwienia
Winda

8 recenzje

Dokładność
Komunikacja
Czystość
Lokalizacja
Zameldowanie
Wartość
Anastasia - Profil Użytkownika
październik 2017
Really clean and well equipped.

정영 - Profil Użytkownika
wrzesień 2017
Good

Alvina - Profil Użytkownika
lipiec 2017
The ceiling is leaking with water from bathroom upstairs. The patio door is broken. The wifi cable is laying all over the place. The shower door cannot hold the water from the bath. The bedrooms are far smaller than expected, not much leg room. The layout of the apartment is…

Patricio - Profil Użytkownika
kwiecień 2017
Beautiful new apartment at good price! Includes parking in the building. Good communication with the host! Highly recommended!

Peng - Profil Użytkownika
kwiecień 2017
its a morden apartment. very clean and new equipments in this flat .

Jennifer - Profil Użytkownika
marzec 2017
The place was good, it's not suitable to have people over though, because of the neighbors.
Peymans - Profil Użytkownika
Odpowiedź od Peymans:
Dear Jennifer, Thank you for your feedback. I am sorry to hear you were disappointed for not being able to have additional people over. However, It is clearly stated that we do not allow any parties or extra people during the stay. Sorry for any inconvenience caused. Kind regards, Peymans Team
marzec 2017

Ben - Profil Użytkownika
marzec 2017
Great stay
Peymans - Profil Użytkownika
Odpowiedź od Peymans:
Dear Ben, We are glad you have enjoyed your stay with us. It has been a pleasure hosting you too. We look forward to welcoming you back again in the future. Thank you for staying with Peymans. Peymans Team
marzec 2017

Cambridge, Wielka BrytaniaZ nami od: maj 2014
Peymans - Profil Użytkownika
We manage short-let properties on behalf of different landlords. Our aim is to give an excellent service to the guests and make them feel as comfortable as possible. The 'home from home' experience is what we are looking to offer all our guests, and our reviews up to this point…
Języki Deutsch, English, Español, Français, Italiano
Wskaźnik aktywności: 100%
Czas odpowiedzi: w ciągu godziny
Komunikuj się zawsze za pośrednictwem AirbnbJeśli chcesz chronić swoje płatności, nigdy nie przesyłaj pieniędzy i nie komunikuj się poza stroną lub aplikacją Airbnb.

Okolica

Podobne oferty