Usługi Airbnb

Kucharze w: Filadelfia

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Filadelfia

Kucharz

Modern Asian-American dining by Graciela

8 lat doświadczenia mam głębokie korzenie w restauracjach, od kuchni w Chinatown po szkolenie w zakresie bezpieczeństwa żywności. Obecnie szkolę się i uzyskuję certyfikat w zakresie bezpieczeństwa żywności. Zwróciłem uwagę na brak bezpieczeństwa żywnościowego, wykorzystując uratowane marnotrawstwo żywności w celu spożywania uduchowionych i zrównoważonych posiłków.

Kucharz

Europejskie owoce morza i kuchnia sezonowa autorstwa Elise

12-letnie doświadczenie Pracuję w prywatnej gastronomii i gastronomii, a także prowadzę kuchnie restauracyjne. Studiowałam pod kierunkiem Chefs Marc Vetri, Nicholas Elmi i Ellen Yin. Służyłem jako szef kuchni w trzech otwarciach restauracji w Filadelfii.

Kucharz

Wszystko z pasją Roberta

20 lat doświadczenia wyróżniam się włoskimi, karaibskimi i amerykańskimi daniami najwyższej jakości w konkurencyjnych cenach. Studiowałam w szkole Cordon blu w Pittsburghu w stanie Pensylwania. W 2014 roku wygrałem szefa kuchni roku w domu opieki w Filadelfii.

Kucharz

Przyjmowanie pasji Cardela

22 lata doświadczenia pracowałem w najlepszej restauracji The Signature Room i otworzyłem firmę cateringową. Ulepszyłam swoje umiejętności dzięki praktycznym szkoleniom, mentorstwom i konkursom kulinarnym. Gotowałam w James Beard House i otworzyłam firmę kulinarną, Dmitrianna.

Kucharz

Kreacje kulinarne Chrisa

35 lat doświadczenia specjalizuje się w małych wydarzeniach i lekcjach gotowania. Dorastał gotując z babcią i zdobył doświadczenie w pracy w różnych kuchniach. Uczy gotowania dla osób z niepełnosprawnościami.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej