Usługi Airbnb

Kucharze w: Hialeah

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Wszystkie usługi kucharzy

Domowe menu od Ignacia

Prowadziłem restauracje z gwiazdkami Michelin, oferujące kuchnię europejską, śródziemnomorską i wegańską.

Nowoczesna kuchnia karaibska z szefem kuchni Wynne

Łączę swoje karaibskie dziedzictwo z kuchnią globalną, aby tworzyć radosne, pełne znaczenia posiłki.

Kuchnia tradycyjna szefa kuchni Dee

W moich daniach łączę różne kuchnie z nowoczesnymi technikami.

Wyśmienite jedzenie od Facundo

Tworzę doświadczenia kulinarne w stylu fusion, wykorzystując lokalne składniki.

Wyśmienite posiłki z Walterem

Zasłynąłem z przygotowania najdroższego dania w historii, które było połączeniem sztuki i gastronomii.

Międzynarodowa kuchnia Upper Casual – inspirowane posiłki

Żywe smaki powstałe z mieszanki kuchni karaibskiej, amerykańskiej i śródziemnomorskiej.

Globalne fusion od Nicholasa

Łączę smaki z całego świata, aby zapewnić niezapomniane wrażenia kulinarne.

Szef kuchni Steele z programu Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

Byłem jednym z 60 tys. szefów kuchni, którzy wystąpili w programie Next Level Chef, programie konkursowym Gordona Ramsaya na kanale FOX.

5-gwiazdkowa kuchnia pokazowa szefa kuchni Mariny Staver

Magia na poziomie Michelin – dania na zamówienie, które pobudzą wszystkie 5 zmysłów.

Catering z klasą od Chrisa

Moja barwna kariera obejmowała festiwale, pokazy kulinarne i Freestyle Music Awards.

Bogata, globalna kuchnia szefa kuchni Randy'ego

Mój styl gotowania to żywa fuzja smaków z całego świata. Świeże i aromatyczne

Kuchnia śródziemnomorska i fusion z Ignacio

Tworzę dania kuchni śródziemnomorskiej, francuskiej i fusion, które powstają ze wspaniałych składników i przypraw.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej