Przejdź do treści
    Przejdź dalej, aby uzyskać proponowane wyniki
    Aktualności o COVID-19
    Aby znaleźć opcje anulowania i zwrotu, wybierz rezerwację na stronie Podróże. Nasza polityka okoliczności wyjątkowych dotyczy określonych rezerwacji. Jeśli termin Twojego zameldowania przypada po 15 września, zajrzyj tu 15 sierpnia 2020 roku, aby dowiedzieć się więcej.

    Czym są Kontakty?

    Dzięki "Kontaktom" możesz zobaczyć swoje powiązania z innymi osobami, czy to bezpośrednio, czy przez wspólnych znajomych - zależnie od ustawień prywatności Twojego konta Facebook. Wskazują również Twoją aktywność na Airbnb - wspominając Twoją nazwę użytkownika, zdjęcie profilowe z Facebooka oraz ostatnio odwiedzone miejsca Twoim znajomym z Facebooka, którzy są również na Airbnb.

    Aby włączyć Kontakty:

    1. Przejdź do zakładki Profil na stronie airbnb.com
    2. Wybierz opcję Zaufanie i weryfikacja
    3. Kliknij w znajdujący się obok Facebooka przycisk Połącz

    Aby wyłączyć Kontakty:

    1. Przejdź do zakładki Prywatność na stronie airbnb.com
    2. Odznacz okienko obok opcji "Udostępniaj moją aktywność znajomym na Facebooku, którzy są również na Airbnb"
    3. Kliknij Zapisz Kontakty

    Jeśli wyłączysz "Kontakty", Twoje konto na Airbnb pozostanie powiązane z Facebookiem, ale Twoja aktywność z naszej strony nie będzie już udostępniana znajomym z Airbnb obecnym na Facebooku. Twoja publiczna aktywność na Airbnb, jak np. tworzenie Wish List i publikowanie recenzji, pozostanie widoczna dla innych użytkowników Airbnb.

    Jeśli ww. opcja jest włączona, ale nie widzisz żadnych powiązań, może to wynikać z faktu, że Twoi Facebookowi znajomi nie korzystają z Airbnb. Poleć ich i zarabiaj środki na podróże.

    Powiązane artykuły
    Czy uzyskana pomoc była wystarczająca?