Przejdź do treści

Mixology class, cocktail taste & brunch

Zanim zarezerwujesz, zapoznaj się z lokalnymi zaleceniami lub ograniczeniami związanymi z COVID-19.

Standardowe atrakcje Airbnb są dostępne w tym regionie. Zapoznaj się z lokalnymi zaleceniami lub ograniczeniami związanymi z COVID-19 i ich przestrzegaj. Dowiedz się więcej

Atrakcja, którą organizuje Saša

2 godziny
Obejmuje jedzenie, napoje, wyposażenie
Do 8 osób
Języki atrakcji: angielski

Co będziecie robić

I'll meet you in caffe restaurant Marshall @ J. Kennedy street no. 10J (Dzona Kenedija 10J) where I would set up a bar station for you. When you arrive I will serve you welcome drink, that's some traditional Serbian rakia (it can be made from all sorts of fruits like quince, apples, pears, apricots, plum...).
We'll start our lessons with short history of cocktails, where and how they start making it and origin of the name "cocktail".
With my help you will prepare some of world's biggest classic cocktails like Mojito (Ernest Hemingway original), Cucumber Gin & Tonic, Sky Light (3 colors layer), Daiquiri (and frozen one with some season fruits like strawberry), Elderflower Hugo spritz, Lynchburg lemonade (burbon), Mai Thai (Trador Vick original), Devil or Long Island Ice Tea. Or if you have some other cocktail on your mind, we can do it also.
After making cocktail, you have to garnish it nicely. So I will teach you how to make apple and pear garnishes, fig and kiwi stickers and cucumber double # (hash tag).

And yes, YOU CAN TASTE ALL OF THOSE COCKTAILS, PLEASE .
Also I will prepare some certificate / diploma for you (for attending the class)

See you @ caffe restaurant Marshall.
I'll meet you in caffe restaurant Marshall @ J. Kennedy street no. 10J (Dzona Kenedija 10J) where I would set up a bar station for you. When you arrive I will serve you welcome drink, that's some traditional Serbian rakia (it can be made from all sorts of fruits like quince, apples, pears, apricots, plum...).
We'll start our lessons with short history of cocktails, where and how they start making it and origin of the name "cocktail".
Wi…

Zobowiązanie gospodarza Saša do przestrzegania zasad bezpieczeństwa

Ten gospodarz zobowiązał się do przestrzegania zasad bezpieczeństwa i wytycznych dotyczących sprzątania w związku z COVID-19 – w tym do ograniczenia bezpośrednich kontaktów, zachowania zasad higieny i zadbania o to, żeby wszyscy uczestnicy atrakcji nosili maseczki.
Dowiedz się więcej

Co obejmuje

  • Jedzenie
    I will provide some appetizers and some tomato and cheese bruschetti.
  • Napoje
    Welcome drink (rakia), cocktails (all cocktails you make you can drink them...
  • Wyposażenie
    I will provide bar tools (shakers, strainers, stirers, jiggers, muddlers, c...
Od 156 zł
za osobę
Brak dostępnych terminów

Oto Twój gospodarz – Saša

Gospodarz Airbnb od 2019
  • Tożsamość zweryfikowana
My name is Saša, I'm 29 years old. Born and raised in Belgrade (Serbia).

I'm a bartender with more than 10 years of experience. I absolutely adore making cocktails and garnishes for them. I have few rewards for bartending like 1st place on republic level in 2016, two 3rd places back in 2012 & 2013. Also I do cocktails from freshly squeezed fruits and vegetables (juice and detox program). I'm a founder and owner of Ketering Kokteli Srbija-FB page (Catering Cocktails Serbia) and mixology_experience on Instagram.

Beside bartending I love diving and fishing, water skiing, hiking.
My name is Saša, I'm 29 years old. Born and raised in Belgrade (Serbia).

I'm a bartender with more than 10 years of experience. I absolutely adore making cocktails and garnishes for them. I have few rewards for bartending like 1st place on republic level in 2016, two 3rd places back in 2012 & 2013. Also I do cocktails from freshly squeezed fruits and vegetables (juice and detox program). I'm a founder and owner of Ketering Kokteli Srbija-FB page (Catering Cocktails Serbia) and mixolo…
Aby chronić swoje płatności, nigdy nie przekazuj środków ani nie komunikuj się poza aplikacją lub stroną Airbnb. Dowiedz się więcej

Gdzie będziecie

Caffe-restaurant Marshall is a modern, friendly and popular place near the Danube river. We will be here little more than two hours.

To warto wiedzieć

Zasady anulowania

Każda atrakcja może zostać anulowana z pełnym zwrotem kosztów w ciągu 24 godzin od jej zakupu lub co najmniej 7 dni przed jej rozpoczęciem.

Wymagania dla gości

W atrakcji może wziąć udział maksymalnie 8 gości w wieku przynajmniej 18 lat.

Więcej wskazówek

If I don't have any other guests booked for that day when you want to attend the class, we can change time of our class to any time you want.

Co ze sobą zabrać

Only their smiles and positive energy.