Przejdź do treści

Pickles + Kraut in the Probiotic Pantry

Zawieszona do 8 października.

Aby chronić zdrowie naszej społeczności, atrakcje Airbnb zostały wstrzymane w wielu regionach ze względu na pandemię COVID-19. Zanim dokonasz rezerwacji, sprawdź najnowsze informacje w Centrum pomocy. Dowiedz się więcej

Atrakcja, którą organizuje Leta

3 godziny
Obejmuje jedzenie
Do 9 osób
Języki atrakcji: angielski

Co będziecie robić

1. Learn about making PICKLES & SAUERKRAUT and the new science of probiotics.
2. TASTE + SIP some delicious and gourmet fermented foods.
3. The MAKING ... choose your vegetables, make brine, understand what makes fermentation work (lactobacillus, temperature, salinity, cell walls, sugars). Learn how to balance salt, temperature, cellulose and your veggies.

4. CHOP, SLICE, DICE + PREP your own jar to take with you.

You’ll get recipes to take home and hopefully a desire to dive deeper into this delicious and gourmet world of fermentation.
1. Learn about making PICKLES & SAUERKRAUT and the new science of probiotics.
2. TASTE + SIP some delicious and gourmet fermented foods.
3. The MAKING ... choose your vegetables, make brine, understand what makes fermentation work (lactobacillus, temperature, salinity, cell walls, sugars). Learn how to balance salt, temperature, cellulose and your veggies.

4. CHOP, SLICE, DICE + PREP your own jar to take with you…

Zobowiązanie gospodarza Leta do przestrzegania zasad bezpieczeństwa

Ten gospodarz zobowiązał się do przestrzegania zasad bezpieczeństwa i wytycznych dotyczących sprzątania w związku z COVID-19 – w tym do ograniczenia bezpośrednich kontaktów, zachowania zasad higieny i zadbania o to, żeby wszyscy uczestnicy atrakcji nosili maseczki.
Dowiedz się więcej

Co obejmuje

  • Jedzenie
    Sauerkraut, Sourdough Bread, Cultured Vegetables, Kefir Smoothie and Cultur...
Od 381 zł
za osobę
Brak dostępnych terminów

Oto Twój gospodarz – Leta

Gospodarz Airbnb od 2019
  • Tożsamość zweryfikowana
Hi, My name is Leta. I have been a fermentation enthusiast for almost 20 years. I love making pickles, sauerkraut and sourdough bread for the taste, health benefits, community, and opportunities in the kitchen. I support the ecological balance it encourages. I’ve changed the lives of my family and many others with this amazing 40,000 year old practice.

I have taught at Whole Foods, will be a chef at Ramekins Culinary Academy fall 2019 and have been teaching in my home kitchen.

I am exploring new Fermentation + Umami ideas: Breads, Veggies, Soup, Condiments, Desserts & Cocktails. Basically, I get joy from making, using, creating delicious recipes and sharing my knowledge and food with others! I allow for inventions and fabulous outcomes! Our focus is on Veggie Fermentation with a hint of info about sourdough bread and fizzy drinks.
Hi, My name is Leta. I have been a fermentation enthusiast for almost 20 years. I love making pickles, sauerkraut and sourdough bread for the taste, health benefits, community, and opportunities in the kitchen. I support the ecological balance it encourages. I’ve changed the lives of my family and many others with this amazing 40,000 year old practice.

I have taught at Whole Foods, will be a chef at Ramekins Culinary Academy fall 2019 and have been teaching in my home kitchen…
Aby chronić swoje płatności, nigdy nie przekazuj środków ani nie komunikuj się poza aplikacją lub stroną Airbnb. Dowiedz się więcej

Gdzie będziecie

We will be in my teaching kitchen. All vegetables and supplies will be provided. I will have samples of Veggie ferments, Long Rise Sourdough, Fermented drinks and some gourmet condiments.

To warto wiedzieć

Zasady anulowania

Każda atrakcja może zostać anulowana z pełnym zwrotem kosztów w ciągu 24 godzin od jej zakupu lub co najmniej 7 dni przed jej rozpoczęciem.

Oficjalny dokument tożsamości

Musisz zrobić sobie zdjęcie (tzw. selfie) i musi ono pasować do zdjęcia w Twoim dowodzie tożsamości. Airbnb chce w ten sposób potwierdzić, kto dokładnie weźmie udział w atrakcji. Jest to procedura jednorazowa.

Wymagania dla gości

W atrakcji może wziąć udział maksymalnie 9 gości w wieku przynajmniej 12 lat.

Więcej wskazówek

Please park in the court across the street or in the driveway of 575 Solano Ave. Be careful not to block driveways. I’ll have jars, knives, and all the fixin’s. You can bring an apron if you like. The event is geared to learn fermentation and is not a dining experience.