Przejdź do treści

Hey Pesto! Make real pesto and trofie

Borzonasca, WłochyCzęść kolekcji Gotowanie z Airbnb

Zanim zarezerwujesz ofertę, zapoznaj się z lokalnymi ograniczeniami związanymi z COVID-19

Atrakcja z gotowaniem, której gospodarzem jest Angela

2,5 godziny
włoski
Do 4 osób
Języki atrakcji: angielski

Co będziecie robić

You'll learn about the origins of pesto and the reason for each ingredient and why it's important to add the ingredients in a specific order. I'll also teach you how to make "trofie" the typical pasta eaten with pesto in the Tigullio area of Liguria. Then we'll get right down to business, pounding the ingredients with a pestle and mortar made from beautiful, cool and smooth Carrara marble. Making pesto is relaxing and fun and the end result is absolutely delicious. It's a great way of getting back in touch with the origins of the food we eat and a fantastic introduction to the unique food culture in Liguria!
Making pesto and trofie involves no cooking so it's great for families and children.
Other things to note
For anyone who does not have a car, there is a regular bus service to Borzonasca.

If you would like to modify the time of the event, please send me a direct message; I have some flexibility.

This experience is not suitable for people with dairy or nut allergies.
You'll learn about the origins of pesto and the reason for each ingredient and why it's important to add the ingredients in a specific order. I'll also teach you how to make "trofie" the typical pasta eaten with pesto in the Tigullio area of Liguria. Then we'll get right down to business, pounding the ingredients with a pestle and mortar made from beautiful, cool and smooth Carrara marble. Making pesto is relaxing and fun and the end result is ab…

Zobowiązanie gospodarza Angela do przestrzegania zasad bezpieczeństwa

Ten gospodarz zobowiązał się do przestrzegania zasad bezpieczeństwa i wytycznych dotyczących sprzątania w związku z COVID-19 – w tym do ograniczenia bezpośrednich kontaktów, zachowania zasad higieny i zadbania o to, żeby wszyscy uczestnicy atrakcji nosili maseczki.
Dowiedz się więcej

Co obejmuje

  • Wyposażenie
    Pesto and "trofie" ingredients
Od 113 zł
za osobę
Brak dostępnych terminów

Oto Twój gospodarz – Angela

Gospodarz Airbnb od 2017
  • 8 recenzji
  • Tożsamość zweryfikowana
I'm 1/2 English, 1/2 Italian and one of my favourite foods is Genoese pesto. I've been pounding pesto since learning how to make it in the Cinque Terre over 30 years ago, and I love the idea of sharing my experience and passion for pesto with other people in my spacious and airy kitchen in Borzonasca. There is nothing like pesto made with genuine, fresh ingredients, pounded by hand with a pestle and Carrara marble mortar. You'll also learn how to make "trofie", the traditional local pasta. Fun in the kitchen for kids and families and a beautiful experience to take with you and cherish forever.
I'm 1/2 English, 1/2 Italian and one of my favourite foods is Genoese pesto. I've been pounding pesto since learning how to make it in the Cinque Terre over 30 years ago, and I love the idea of sharing my experience and passion for pesto with other people in my spacious and airy kitchen in Borzonasca. There is nothing like pesto made with genuine, fresh ingredients, pounded by hand with a pestle and Carrara marble mortar. You'll also learn how to make "trofie", the traditional local pasta. Fun i…
Aby chronić swoje płatności, nigdy nie przekazuj środków ani nie komunikuj się poza aplikacją lub stroną Airbnb. Dowiedz się więcej
ATRAKCJE AIRBNB
Gotowanie

Kucharze, którzy kochają gotować

Poznaj tradycyjne przepisy i posłuchaj osobistych historii lokalnych gospodarzy.

Kameralne otoczenie

Skosztuj pysznego jedzenia w wyjątkowej scenerii: na prywatniej farmie, na dachu domu...

Sprawdzone przez Airbnb

Wszystkie atrakcje są sprawdzone pod kątem autentyczności tradycji kulinarnych.

Gdzie będziecie

You'll be in my cosy but spacious home in Borzonasca in the heart of Liguria where the River Sturla and River Penna converge

Ocena 5,0 na 5 na podstawie 8 recenzji.

Melissa
sierpień 2019
Angela is an amazing teacher. She was able to convey her knowledge and the history of pesto. She was accommodating and we shared a delicious meal together. Highly recommend.
Ricco
sierpień 2019
Nous avons adoré cette expérience avec Angela. Celle-ci est très attentionnée et le pesto au final est délicieux. De plus nous mangeons sur place les trofie et le pesto préparés, et il en reste pour ramener ensuite chez vous. Si vous aimez le vrai pesto, n'hésitez pas!
Nous avons adoré cette expérience avec Angela. Celle-ci est très attentionnée et le pesto au final est délicieux. De plus nous mangeons sur place les trofie et le pesto préparés, e…
Rachael
sierpień 2019
What a great experience. Angela was so welcoming and we had a fantastic time making trofie and pesto, followed by a delicious lunch! We would highly recommend this.
Sereina
sierpień 2019
We had a really lovely time with Angela and her cats:) Producing pesto is such a hard and frustrating job (the arms hurt and the basilic leaves just wouldn't get smaller) but totally worth it! It's so delicious and we'll never look at it the same now.
We had a really lovely time with Angela and her cats:) Producing pesto is such a hard and frustrating job (the arms hurt and the basilic leaves just wouldn't get smaller) but total…
Ashley
lipiec 2019
This is an experience I will talk about for a long time. Angela is a joy to be around and a genuinely Kind host. Our afternoon together was such a wonderful experience, it was almost hard to say goodbye. We learned so much from this experience that we feel we could have never gotten anywhere else. We both left feeling inspired to go on to make more of our foods from scratch. We had a bit of a trek into the mountains to get there as we were staying in Genoa and it was worth every minute of travel to get there. Plus, the town is gorgeous. Thank you again, Angela.
This is an experience I will talk about for a long time. Angela is a joy to be around and a genuinely Kind host. Our afternoon together was such a wonderful experience, it was almo…
Iris
lipiec 2019
We had a fun time making the pesto and trofie and the end result was absolutely delicious! Angela told us about the origin of pesto and explained everything clearly. It is nice talking to her and we felt very welcome. I would definitely recommend it!
We had a fun time making the pesto and trofie and the end result was absolutely delicious! Angela told us about the origin of pesto and explained everything clearly. It is nice tal…

Preferencje żywieniowe

Na życzenie gospodarz może zapewnić produkty spożywcze dostosowane do określonych preferencji żywieniowych. Jeśli chcesz, by gospodarz zapewnił Ci nocleg, musisz go o tym poinformować przed rozpoczęciem atrakcji.

To warto wiedzieć

Zasady anulowania

Każda atrakcja może zostać anulowana z pełnym zwrotem kosztów w ciągu 24 godzin od jej zakupu lub co najmniej 7 dni przed jej rozpoczęciem.

Oficjalny dokument tożsamości

Musisz zrobić sobie zdjęcie (tzw. selfie) i musi ono pasować do zdjęcia w Twoim dowodzie tożsamości. Airbnb chce w ten sposób potwierdzić, kto dokładnie weźmie udział w atrakcji. Jest to procedura jednorazowa.

Wymagania dla gości

W atrakcji może wziąć udział 4 gości. Muszą oni mieć ukończone 10 l. Rodzice mogą uczestniczyć z dziećmi, o ile mają one mniej niż dwa lata.

Co ze sobą zabrać

Yourself and a very clean and spotless approx. 150 ml airtight food container