Przejdź do treści
degustacja jedzenia

Creole Fusion with Spontaneity

degustacja jedzenia

Creole Fusion with Spontaneity

Czas trwania
2 godziny
Liczebność grupy
Do 10 osób
Obejmuje
Jedzenie
Język atrakcji
angielski
degustacja jedzenia

Creole Fusion with Spontaneity

degustacja jedzenia

Creole Fusion with Spontaneity

Czas trwania
2 godziny
Liczebność grupy
Do 10 osób
Obejmuje
Jedzenie
Język atrakcji
angielski

Co będziecie robić

As you enter this exclusive commercial kitchen space, you will be hit by great dining music and amazing smells. Upon, sitting in your seat(s) you’ll be given an aperitif to increase your appetite and cleanse the pallet. Next, we will proceed to go over the menu of the day. While going over the menu, I will also educate the audience on the health benefits and etc. for the experience. We will then, proceed to work our way through the courses of the day. Every item will be bursting with layers of flavor curtesy of our specialized creole/ American Fusion cuisine. The meal will range From a special soup or gumbo, to a protein centered course with veggies to a dessert to match the occasion. All while, creating a friendly and entertaining experience that will be talked about long after!

Twój gospodarz

Dowiedz się więcej o gospodarzu Theodore

Theodore

My name is Theodore Kemp. I am the founder and CEO of Spontaneity Ent. A catering and event curation company specializing in Creole/American fusion cuisine. I got my start catering as an undergraduate student in New Orleans. Over time, I took the business more seriously by getting a masters in hospitality management and working on my craft at various dining establishments. All my positions had different specialties from being a commercial bread baker, a cafe cook, short order cook in a grocery, as well as on a food truck. I learned a ton about presentation working in fine dining in Garde mage. At the top rated luxury restaurant in the south 10 years straight. These experiences have molded me into a chef that loves to show others how to layer their meals with immense amounts of creole flavor!

Co obejmuje

Jedzenie
Multiple different dishes will be consumed in this fun and calming environment. The food will send your tastebuds to the…

Gdzie będziecie

Our specialized experience will take place at one of few commercial kitchens allowed for the public to enter in the Indianapolis area. It is located on the historical street of Central Avenue not far from downtown Indy!

Dostępność

O czym warto pamiętać

Zasady anulowania

Każda atrakcja może zostać anulowana z pełnym zwrotem kosztów w ciągu 24 godzin od jej zakupu lub co najmniej 7 dni przed jej rozpoczęciem.

Zasady dotyczące komunikacji

Zawsze komunikuj się za pośrednictwem Airbnb. Aby chronić swoje płatności, nigdy nie przekazuj środków ani nie komunikuj się poza aplikacją lub stroną Airbnb.

Wymagania dla gości

W atrakcji może wziąć udział 10 gości. Muszą oni mieć ukończone 21 l. Rodzice mogą uczestniczyć z dziećmi, o ile mają one mniej niż dwa lata.

Oficjalny dokument tożsamości

Musisz zrobić sobie zdjęcie (tzw. selfie) i musi ono pasować do zdjęcia w Twoim dowodzie tożsamości. Airbnb chce w ten sposób potwierdzić, kto dokładnie weźmie udział w atrakcji. Jest to procedura jednorazowa.

Więcej wskazówek

Any dietary restrictions or allergies please do not hesitate to let me know!

Atrakcje Airbnb są sprawdzane pod kątem jakości

Atrakcje Airbnb są sprawdzane pod kątem jakości

  • Lokalni eksperci

    Prowadzone przez lokalnych mieszkańców, którzy są dumni ze swojej małej ojczyzny i którzy kochają to, co robią.

  • Małe grupy

    W małej grupie nigdy nie „zaginiesz w tłumie”.

  • Wysokie standardy

    Sprawdzamy wszystkie atrakcje pod kątem tego, czy uczestnicy będą mogli zobaczyć mało dostępne miejsca.

Theodore
Creole Fusion with Spontaneity
Nowa atrakcja
Od 275 zł/osobę
Nowa atrakcja
Od 275 zł/osobę