Usługi Airbnb

Kucharze w: Coral Gables

Znajdź wyjątkowe usługi oferowane przez lokalnych specjalistów na Airbnb.

Rozkoszuj się jedzeniem od prywatnego kucharza w: Coral Gables

Kucharz

Comfort food by Dwayne

29 lat doświadczenia poprowadziłem wiele kuchni jako szef kuchni i współpracowałem z Sandals Dunns River. Studiowałem sztukę kulinarną w Browns Town Community College. Założyłam S&C Catering, firmę nazwaną na cześć moich dzieci i gotowałam dla prezesa Chick 'a.

Kucharz

Catering z talentem Chrisa

25 lat doświadczenia pracowałem w jednych z najgorętszych restauracji w Coral Gables, Miami Beach i Miami. Ukończyłem Johnson and Wales University na liście dziekana. Zapewniłem catering podczas Super Bowl 2020 i wielu celebrytów.

Kucharz

Kulinaria kulturalna Jaspera

12 lat doświadczenia pracowałem w wielu ośrodkach 4-diamond, Formule 1 VIP i Rolling Loud Owners Box. Pracowałam w James Royal Palm, Thompson Resorts i Coco Bambu w Brazylii. Umieściłem drugie miejsce w programie „Food Fight” w konkursie Food Network.

Kucharz

North Miami

Kuchnia inspirowana kuchnią śródziemnomorską LaShannon

6 lat doświadczenia przynoszę głębokie zrozumienie kuchni peruwiańskiej i włoskiej. Studiowałam na Uniwersytecie Johnson & Wales, zdobywając tytuł licencjata w dziedzinie sztuki kulinarnej. Skupiłam się na kuchni śródziemnomorskiej po szkole kulinarnej i pracowałam pod wieloma szefami kuchni.

Kucharz

Chef Elena's Culinary Fest przyjeżdża do miasta

13 lat doświadczenia zarządzałem najlepszą restauracją na Brooklynie i pracowałem nad MasterChef Latino. Pracowałam w restauracjach w Meksyku i Nowym Jorku. Zaprezentowałam swoje umiejętności kulinarne w MasterChef Latino.

Kucharz

Elevated sensory dining by Tiyan

20-letnie doświadczenie Jedzenie to mój sposób na łączenie ludzi poprzez miłość, kunszt i głęboką satysfakcję. Uczyłem się klasycznej kuchni francuskiej w L’Academie de Cuisine w Maryland. Wygrałem World Luxury Restaurant Award i zostałam wyróżniona w Forbes i BBC.

Wszystkie usługi kucharzy

Soul food roots by Andrew

25 lat doświadczenia zacząłem gotować w restauracji mojego ojca i doskonaliłem swoje umiejętności dzięki formalnemu treningowi. Nauczyłem się opanować smak i pieczenie na Uniwersytecie Johnson & Wales. Pracowałam dla Sereny Williams, Phila Collinsa, Jill Tracey i Trick Daddy.

Bogata, globalna kuchnia szefa kuchni Randy 'ego

7 lat doświadczenia jestem samoukiem i właścicielem Rsmackerz LLC, znanego z reprezentowania wielu kultur. Swoje umiejętności doskonaliłem na własną rękę i podróżowałem po Stanach Zjednoczonych i świecie, aby gotować. Gotuję dla słynnych DJ-ów i gwiazd YouTube.

Global flavors by Paulo

35-letnie doświadczenie Pracuję w branży i wnoszę tę pasję i wszechstronność do każdego posiłku. Gotowanie zostało przekazane przez moją prababcię i ojca z São Paulo. Przez 18 lat prowadziłem kuchnię w Miami Icon Perricone's, doskonaląc moje rękodzieło.

Posiłki medyczne Maddox

7 lat doświadczenia staram się pielęgnować równowagę poprzez uważne gotowanie i rolnictwo regeneracyjne. Obecnie studiuję tradycyjną medycynę chińską i żywienie funkcjonalne. Skupiam się na tworzeniu posiłków obfitujących w składniki odżywcze, które promują dobre samopoczucie.

Global fusion dining by Nicholas

15 lat doświadczenia opracowałem wyjątkowy wielokulturowy styl gotowania dobrego jedzenia. Uczyłem się od pokoleń szefów kuchni w mojej rodzinie, doskonaląc swoje umiejętności. Obsługiwałem ponad 10 000 gości w zespole kulinarnym na South Beach Food and Wine Festival.

Multicultural fine dining by Wladimir

10 lat doświadczenia Moje troje dzieci i dziedzictwo wenezuelskie napędzają moją kulinarną inspirację. Moje dania odzwierciedlają precyzję, emocje i wielokulturowe wpływy z USA. Znam kuchnię śródziemnomorską i globalną, a w USA mam trening.

International fine dining journey by Allen

15-letnie doświadczenie Jako szef kuchni byłem w stanie wyrazić miłość poprzez smak i tradycję. Uzyskałem praktyczne instrukcje kulinarne w Hiszpanii, Włoszech, Stanach Zjednoczonych i Kolumbii. Gotowałam w Hiszpanii, Włoszech, Stanach Zjednoczonych i Kolumbii.

Home dining menus by Ignacio

Jestem Ignacio, doświadczony szef kuchni, który ma ponad 18 lat w świecie kulinarnym, w tym pracuję w restauracjach z gwiazdkami Michelina. Moja pasja do kuchni śródziemnomorskiej, francuskiej i fusion przyniosła wyróżniającym się kuchni i ekskluzywnym klientom w Europie, Ameryce Południowej i Stanach Zjednoczonych. Z radością tworzę dla Ciebie mistrzowskie dania prezentujące świeże, lokalne składniki w pysznych kombinacjach. Niezależnie od tego, czy organizujesz kameralne spotkanie, czy ekstrawagancki romans, przygotuję spersonalizowane menu na kolację dostosowane do Twojej okazji.

BBQ catering Experiences by Grilling fe

15 lat doświadczenia Przed projektami takimi jak hotel Santa Clara Hacienda y Grilling FE. Mam doświadczenie z meksykańską restauracją parrilla i hacjendą hotelową Santa Clear. Cociné dla celebrytów muzyki i sportu.

Kuchnia śródziemnomorska i fusion autorstwa Ignacio

18 lat doświadczenia pracowałem w renomowanych restauracjach w Europie, Ameryce Południowej i Ameryce Północnej. Trenowałem w prestiżowych lokalach w Nowym Jorku, St. Barth, Aspen i Barcelonie. The N.Y Times chwali moje słodkie kreacje, w których często znajdują się czekolada i owoce.

Chef Steele from Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

12 lat doświadczenia obsługuję wysoko postawionych klientów, w tym celebrytów, profesjonalnych sportowców i najlepszych dyrektorów generalnych. Posiadam certyfikat obsługi żywności ServSafe i przeszedłem szkolenie z odżywiania. Jestem właścicielem firmy White Gold Seasoning i Steele's Catering.

Śródziemnomorskie smaki Yaniv

20 lat doświadczenia Jestem właścicielem restauracji, szefem kuchni i znawcą przypraw śródziemnomorskich. Studiowałam w Miami Culinary Institute i posiadałam Jaffę, śródziemnomorską restaurację w Miami. Stworzyłem My Spiced Kitchen, przewodnik po przyprawach i zdobyłem najlepsze resztki Netflix w historii.

Prywatni kucharze oferujący idealne posiłki

Lokalni specjaliści

Zaspokój swój apetyt dzięki osobistym kucharzom i niestandardowym opcjom cateringu

Usługi dobrane pod kątem jakości

Każdy kucharz jest sprawdzany pod kątem doświadczenia kulinarnego

Doskonała reputacja

Co najmniej 2 lata pracy w branży gastronomicznej